Attraktionslagen

Är du bekant med den? I grova drag kan den förklaras med att du drar till dig positiva eller negativa händelser beroende på vilka tankar och känslor du sänder ut.
Jag har praktiserat den flera gånger med gott resultat, ett exempel kommer här:

För ett par år sedan stod jag inför en flytt för mig och barnen, det var viktigt för mig att min ekonomi skulle räcka till ett bra boende. För att allt skulle bli på bästa möjliga sätt krävdes också arbetstider som inte innebar kvällar och helger.
Jag säger inte att man behöver både hängslen och livrem för att genomföra en förändring, men jag behövde det då.
Jag visste vart jag ville bo, ett område vars lägenheter inte var billiga men det var stället med stort D – jag hade bott där tidigare i livet, barnen och jag hade kompisar där och jag visste det var ett toppenställe!
Jag tog ofta promenader däråt och när jag blickade ut över området stannade jag till och insöp den otroliga glädjen över att bo där, jag såg mig stå i köket och steka pannkakor och putsa fönstren ute på balkongen. Det pirrade av lycka i bröstet och jag kände så på riktigt att det blir mitt hem…
Inom en ganska snar framtid fick jag nya arbetsuppgifter på mitt jobb, och bra arbetstider. Lönen ökade också tillräckligt för att jag skulle känna mig lugn.
Så en dag dök en lägenhet upp till försäljning (lustigt nog den lägenheten som var närmast ”mitt ställe” där jag brukade drömma mig bort), jag blev blixtförälskad och nu hände allt snabbt. Jag fick lånelöfte (i och för sig med mina föräldrars hjälp) men ändå 😀.
Det var bara jag i sällskap med mina två nära vänner och en till på visningen och jag kunde köpa lägenheten!

Jag väljer att tro på dragningshjälpen med mina tankar och glädjen jag sände ut, att jag bor här nu.

Om du är nyfiken på attraktionslagen och tankens kraft, googla eller läs böcker tex serien The secret som förklarar på ett bra sätt.

2 reaktioner till “Attraktionslagen

  1. Har ju också märkt att det stämmer flera gånger. Kommer ihåg när vi tittade på din lägenhet. Det kändes ju så fort vi kom in att här bor Camilla. 😊Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s