Tacksamhet

Jag skäms- jag har surat och varit irriterad över banala skitsaker.

Mina kinder hettar av skam när jag läser om lastbilsolyckan som dödade föräldrarna till ett barn i en personbil igår.

Det är nu jag vaknar och känner en obeskrivlig tacksamhet över att få leva tillsammans med mina nära och kära, skitsamma om jag känner mig tjock, missförstådd eller är full av ha begär… VI LEVER OCH FÅR VARA TILLSAMMANS – det betyder allt!

Varje kväll innan jag somnar ska jag tänka på 10 saker jag är tacksam över, bara för att påminna mig om vad som är viktigt.

Dessvärre är det så lätt att glömma i vardagen, med alla små och stora bestyr.

Idag (eller snarare många dagar) har jag varit irriterad på att det dragits pengar från mitt konto till Google payment 79kr och 99kr varje j*kla vecka typ hela oktober fram till nu, och jag har inte vetat vad jag betalat.

Ikväll hittade vi till slut varför, J hade installerat appar och lyckats starta ett par prenumerationer, helt utan att ange lösenord eller nåt. Helt otroligt!!

Nåja, nu är det löst och det är jag TACKSAM över.

Jag har varit sur över att vi inte får in en till soffa i ”vardagsrummet”, vi bor ju lite compact living hemma, och när alla är hemma och barnen har kompisar här blir det trångt.

Men jag är TACKSAM över att alla är hemma -också med kompisar. Vi hittar nog snart en till soffa i det nättare slaget, hur svårt kan det vara 😊.

Jag har varit arg över att jag känner mig tjock, men ska träna istället för att deppa… om inte annat blir jag väl pigg och stark💪, om ett tag ska jag sänka mina sköldkörtelmediciner och då kanske det (jag) lättar (i ordets rätta bemärkelse 😂). Jag är TACKSAM över att jag börjar bli frisk.

Kämpa kämpa som Gunde säger..ingenting är omöjligt..😅.

Listan på tacksamhet kan göras lång, jag är smärtsamt medveten om det, och jag känner så otroligt mycket med dem som förlorar sina nära (särskilt barn) så jag går sönder lite.

Det värsta är att jag blir rädd, jag är redan en katastroftänkare av högsta rang, och nu tänker jag att jag inte vill åka bil längre, det är för farligt på vägarna.

Jag har glömt att jag var stolt över att jag körde motorvägen häromdagen fast jag hatar att köra fort. Jag får typ hjärtklappning av att köra över 70…(ok jag överdrev lite).

Summa av detta inlägg:

Kom ihåg att vara tacksam.

Sura inte över småsaker.

Bli inte rädd (för något).

Var rädd om varandra.

Allt gott🤗!

2 reaktioner till “Tacksamhet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s