Matkoma

Vi ligger här och jäser i soffan framför Hysens’, det är veckans bästa dag idag – fredag!!

Vinkade glatt adjö till jobbet,

Vårt lilla skelett inväntar tåligt helgpersonalen 🤣.

Jag blev så glad att kakorna kommit, de hade jag glömt!!

Jag ska gömma dem hemma så vi inte äter upp omedelbums, vi är lite glupska på kakor här hemma 😋.

Vi tog en tur och handlade mat och fredagsgott, Tommy lagade mat och jag råkade fastna vid tv serien ”The Barcelor”, för dig som inte sett tidigare är det en mer glamourös variant av ”Bonde söker fru”, i en lyxigare miljö med lite snyggare människor.

Haha jag tyckte det var riktigt roande😁, en medelmåttig polis med ett harem av brudar efter sig. Han säger sig gilla det naturliga, men låter bara pangbrudarna stanna, ja de som inte har så mycket naturligt alltså.

Nåja, lite kul är det ju iallafall 😊.

🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂

Eftersträvar du det naturliga?

Jag kan ärligt säga att jag gillar både och, och vore jag yngre hade jag kanske velat fylla upp och förstora lite här och där, men nu får det vara. Ja förutom lite småfix då, man vill ju vara så snygg som möjligt såklart🤩.

Nu ska jag snart krypa ner mellan lakanen med ostbågarna mellan oss som snacks, imorgon ska jag försöka träna igen💪.

Hade en liten tanke på att träna efter jobbet idag, fredagsfys före fredagsmys som hurtbullarna säger!

Blev dessvärre bara fredagsmys för mig 🙈.

Kramar!!

2 reaktioner till “Matkoma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s