Godmorgon

Här sitter jag i ottan och är tacksam😆…

över att ha ett jobb och gå till. Hörde ni den lilla ironin? Det var segt imorse, ville bara sova liiite till, men det gick inte.

Man ska vara glad att man har ett jobb sa alltid pappa (eller var det kanske mamma..).

Och såklart är jag det, jag älskar ju mitt jobb💕, men ibland börjar jag drömma om den stora lotterivinsten som gör att jag kan snyta mig i chefens gardin och säga tack för mig 😬….. näääää så skulle jag aldrig göra såklart (förlåt Caroline😙).

Nej hörni, nu ska jag gaska upp mig och ta i tu med dagens bestyr 🤩.

Ha en fab dag!!! Det ska jag försöka ha!!

Kram 🤩🤗💕

2 reaktioner till “Godmorgon

  1. Ha, ha, våra föräldrar är samma generation, det hör jag det. Min mamma sa alltid ”Du ska vara glad att du har ett jobb” när man tyckte det var tråkigt eller om man ville börja plugga för att komma någon vart. Visst är det bra att ha ett jobb men det är ju otroligt viktigt att man trivs och känner att det är meningsfullt. 🙂 Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s