Vad vill drömmarna säga dig

Tror du att dina drömmar är vägledning för dig? Eller bearbetar vi dagen som gått genom att drömma?

Obs bild lånad från nätet.

Jag tror att drömmarna ofta är (mer eller mindre) budskap från vårt undermedvetna.

Drömmarna kan varna oss för beslut vi kommer ta eller händelser som väntar.

Ett varnande exempel är innan jag stod inför att bli sambo för många år sedan, min magkänsla var orolig och drömmen som ville varna mig glömmer jag aldrig….trots det ignorerade jag varningsklockorna och blev sambo. Det blev starten på en mångårig kamp.

Om jag hade varit smart hade jag lyssnat och kommit ihåg att drömmarna vill oss väl 💕.

Obs bild lånad från nätet.

Det är ju inte heller lätt att tolka drömmarna, de talar ju liksom i omskrivningar och undermeningar.

Det finns olika generella förklaringar och symboler till drömmarna i tex drömlexikon, se länk nedan. Jag brukar ändå vrida och vända på förklaringarna så de passar i mitt liv och händelserna kring mig.

Min vän blir alltid lugn när hon drömmer om vatten, det har visat sig komma med positiva nyheter för hennes del ❤️.

Du vet bäst hur du ska tolka dina drömmar. Och glöm inte bort – i drömmen är det du som är stjärnan 🌟.

Drömmar

Läste något intressant, visste du att i dina drömmar ser du bara ansikten eller personer du känner igen, som du sett på riktigt, det är för att vårt medvetande inte kan hitta på ansikten. Det visste inte jag 😊.

Om några timmar är det dags att sussa, se om det blir någon spännande dröm, tror jag ska ha penna och papper på sängbordet, så man kan skriva ner drömmen innan den glöms 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟.

Stor kram 💕

2 reaktioner till “Vad vill drömmarna säga dig

  1. Jätteintressant med drömmar. De säger oss nog väldigt mycket, det gäller bara att försöka förstå vad och ta det till sig. Har tom drömt exakt vissa saker som sedan hänt i verkligheten. Ganska konstigt. 😀kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s