Fredag med gott i sikte

Fredagen började med go frukost på jobbet.

Tänk vad man kan bli på gott humör för en lyx frukost! Våran Ann är fantastisk på att ordna guldkant på tillvaron åt oss, tack!

Det gav mig energi att ta fram promenadbandet till skrivbordet och gå en stund framför datorn istället för att sitta på rumpan.

Och det blir bara bättre! Katarina (säger ryktet) var förbi oss med bullängder till eftermiddagsfikat.

Jag säger hurra såklart! Och fortsätter njuta 😋.

Det är så kul på jobbet, vi är så många roliga och bra personal nu, ett bra gäng som trivs tillsammans. Tänk om man inte trivs på jobbet och ska vara där åtta timmar varje dag, herregud då måste man väl ändå byta? Om man kan såklart 💙.

Vet ni, idag gjorde jag en sak som jag tänkt på länge, min gamla gymnasiekompis och ungdomsvän Mona skickade ett julkort i julas, och jag blev så himla glad. Vi har inte hörts på ungefär 8-10 år, men idag googlade jag och hittade hennes nr och ringde!

Det var så härligt att höra hennes röst, och få prata en stund. Det blir ju lätt att livet bara rullar på och man prioriterar inte att hålla kontakten.

Nu ska vi iallafall inte vänta flera år på att höras ❤️.

Ikväll blir vårt fredagsnöje att hjälpa Pontus flytta, han har fått en större lägenhet, så skönt för honom och kissarna.

Mer om det senare!

Kram ❤️

3 reaktioner till “Fredag med gott i sikte

  1. Åh vad roligt att du hörde av dig till henne, hon blev nog jätteglad. Ja mat är verkligen en humörhöjare. Har precis varit på Pinchos, såå gott. Dit måste vi gå med tjejerna. 😊Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s