Vardagen

Veckan har gått i en väldig fart, men mest bestått av helt vardagliga sysslor som jobb och att vara mamma och fixa med lite hushålls arbete, jag har inte känt att det blivit så underhållande att blogga om 😊.

Men jag gillar ju verkligen att kika in här så nu skriver jag iallafall!

Ikväll blev det middag på MAX, men jag lyckades inte ens ta en bra bild på burgaren 😅.

Det måste vara årets bloggbild 😂😂.

Sedan for jag och dottern ner på byn, det är ”tjejkväll” med lite senare öppettider och rabatter i butikerna.

Vi har inte så mycket av ett levande centrum kvar direkt och nu ska ytterligare ett par butiker slå igen, trist tycker jag… men jag tror en bov i det hela är bristen på parkeringar i centrum. Och att det inte är gratis att parkera.

Inte så att jag inte kan undvara en slant till parkering, utan mest för omaket att gå till en automat som KANSKE fungerar, ofta måste man leta efter nästa, och det skapar irritation i mig. Först ska man alltså leta parkering och sen leta automat… det går nästan fortare att åka till grannstaden.

För ett par veckor sedan åkte jag och dottern ner till centrum, vi skulle till leksaksaffären och bränna hennes presentkort från födelsedagen, efter flera varv av att åka runt runt utan en parkeringsplats i sikte ställde jag sonika bilen vid vägkanten och parkerade. ”Men mamma här går man väl inte stå”? säger dottern

– Får är snälla djur tänkte jag bitskt och var så arg att jag nästan självsprängdes. Men jag log mitt vänaste mamma leende och sa ” vi hoppas turen är med oss”, och se det var den 🍀🍀🍀.

När vi kom hem väntade Leo och Lisa på oss 💕.

Nu är det bara kväller kvar, och imorgon står helgen för dörren.

Vi hörs då 💕.

2 reaktioner till “Vardagen

  1. Ha ha håller helt med dig. Har också svurit tungan svart i jakten på parkering i centrum. Sedan när man väl hittat det så hittar man inte det man är ute efter i butikerna. Synd tycker jag. 😊Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s