200926 Storstadsbesök

Hej på dig, hoppas allt är väl. Jag ser att detta inlägg går lite hand i hand med förra, då jag var i Stockholm och träffade mediumet Benny.

Idag har vi varit där igen, inte jag men Tommy som aldrig träffat Benny.

Vi behövde shoppa lite innan och parkerade i ett parkeringshus vid Olof Palmes gata, på väg upp till stan ropade en orolig kille på oss – Hallå vet ni var utgången är? Han tog rygg på oss och vek sen av till sitt.

Jag köpte nya skor och Tommy ett par tröjor.

Jag får nästan skämmas för min ständiga uppsyn i slitna gympadojjor, men nu ska jag stila i dessa 🤩.

På väg tillbaka till parkeringshuset dyker oroliga killen upp igen, själaglad rusar han fram till oss och utbrister – Åh vad glad jag är att se er! Jag hittar inte till bilen, det måste vara guds gåva att ni kommer precis nu, och att ni också är på väg till bilen 😂😂. Jag tycker det är jätteroligt att man kan vara så lost, men sanningen är att jag är likadan – O lokalsinne….,

Vi åker vidare till Sturegatan och väntar på Hantverket mat och bar.

Där sitter jag kvar och sippar på lite vin medans Tommy pratar med Benny.

Hinner tänka mycket på mitt eget besök, tänk om våra livsplaner ser helt olika ut, fast Benny sa att vi kommer hålla ihop, då faller hela hans trovärdighet som medium och det får inte hända, för jag litar ju på Benny.

När Tommy är klar avhandlar vi allt, sitter och nöter och blöter hela halvtimmen.

Och våra livsplaner matchar, Tommy är väldigt imponerad av hans träffsäkerhet och har fått svar på sina frågor.

Jag kan andas ut- och fortsätta ha Benny som mitt stjärnmedium 🤩.

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Kram

2 reaktioner till “200926 Storstadsbesök

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s